Osimhen (ex-Charleroi) weet niet meer wat hem overkomen is na valpartij

  Victor Osimhen werd gisteren tijdens de wedstrijd afgevoerd.

  Het was gisteren even schrikken tijdens de wedstrijd Atalanta-Napoli in de Serie A. Iedereen hield zijn hart vast toen Victor Osimhen bewusteloos raakte na een ferme smak tegen de grasmat. De 22-jarige spits van Napoli heeft ondertussen het ziekenhuis van Bergamo verlaten. 

  Gisteren liep het flink mis met Victor Osimhen na een duel van de ex-speler van Charleroi met Atalanta-verdediger Cristian Romero. Osimhen viel met zijn hoofd hard tegen de grasmat en werd bewusteloos afgevoerd. 

   

  "Hij onderging medische testen, maar die gaven geen ernstig letsel aan", klonk het gisteren in een mededeling van Napoli. "Daarom blijft hij tot morgen (vandaag red.) in het ziekenhuis in Bergamo onder toezicht van onze clubarts Raffaele Canonico."

   

  Volgens de Gazzetta dello sport herinnert Osimhen zich niets meer van het voorval en krijgt hij nu rust. 

   

  Napoli verloor op de koop toe met 4-2 van Atalanta. Het kampeert voorlopig op een zevende plek met 40 punten uit 22 wedstrijden. 

  Osimhen heeft trouwens nog niet veel plezier beleefd aan zijn avontuur bij Napoli. Sinds zijn overgang van Rijsel uit Frankrijk naar Italië heeft de ploegmaat van Dries Mertens zijn dosis pech al gehad. 

   

  Tijdens een interland met Nigeria schoot in november zijn schouder uit de kom en enkele maanden later testte hij positief op het coronavirus. Weliswaar nadat hij de coronamaatregelen had overtreden.