Messoudi in FB Live: "Gerrard kan Klopp op termijn opvolgen bij Liverpool"

  Keert Steven Gerrard in de toekomst terug naar Anfield?

  Na de spectaculaire 3-4-nederlaag tegen Rangers FC heeft Antwerp veel werk voor de boeg in de terugwedstrijd. In een Facebook Live blikten Mo Messoudi en Maarten Vangramberen na de wedstrijd nog eens terug op de Europese prestatie van The Great Old.

  "Een kwestie van tijd tot Gerrard bij Liverpool aan de slag gaat"

  Dankzij 2 doelpunten in de slotfase van de wedstrijd vermeden de Rangers een 2e nederlaag van het seizoen. Het meesterbrein achter deze stugge Schotse ploeg is Liverpool-icoon Steven Gerrard. "Het is een kwestie van tijd voor hij bij Liverpool aan de slag gaat", aldus Mo Messoudi.

   

  "Toen Gerrard de overstap maakte van de U19 van Liverpool naar de Schotse recordkampioen waren de Rangers nog niet de topploeg die ze nu zijn. Hij heeft er snel een duidelijk systeem op poten gezet, met veel aanvallende impulsen en druk vooruit."

   

  "Gerrard is zeker een kandidaat om Jürgen Klopp op termijn op te volgen bij Liverpool. De successen die de Rangers momenteel boeken, is zeker ook voor een groot stuk de verdienste van de coach."

  "De wedstrijd was reclame voor het voetbal"

  7 doelpunten, 3 penalty's, een rode kaart en een geblesseerde doelman Beiravand. De wedstrijd tussen Antwerp en de Rangers bevatte veel ingrediënten van een echte spektakelmatch.

   

  "Deze wedstrijd was zeker reclame voor het voetbal", concludeerde Messoudi na het laatste fluitsignaal. "Het ging continu op en neer, maar de bezoekers hadden wel meer kwaliteit aan de bal."

   

  "De uitslag is uiteindelijk wel zuur voor Antwerp. Ze moeten nu al met 2 doelpunten verschil gaan winnen in Schotland, makkelijk is anders natuurlijk. Maar in deze coronatijden kan een verrassende uitslag altijd."

   

  "Of Club Brugge zou winnen van de Rangers? Als ze op volle sterkte zijn, denk ik zeker van wel.  Maar niet het Club Brugge van tegen Kiev, want ik schat de Rangers toch wel hoger in dan de Oekraïners."

  Bekijk hier nog eens de volledige Facebook Live met Mo Messoudi