Moura, Bale of Bujalski: Pareltjes bij de vleet in de Europa League

  Met een doelpunt en een assist was Bale in goede doen gisteren.

  In de Europa League viel er gisteren een karrenvracht aan doelpunten te bewonderen. Met 59 goals werd er namelijk een nieuw doelpuntenrecord gevestigd in de knockout-fase van de Europese competitie. Wij zetten enkele van de mooiste goals voor u nog eens op een rijtje.

  De slalom van Lucas Moura, Bale zoals in z'n beste dagen

  Tottenham won gisteren simpel met 1-4 op bezoek bij het Oostenrijkse Wolfsberger AC. Vooral het 2e en 3e doelpunt van de Spurs waren van mooie makelij. Terwijl Bale bij de 0-2 zijn verdediger met een knappe kapbeweging helemaal het bos instuurt, zet Lucas Moura de 0-3 na een geweldige slalom op het bord.

  Bujalski klopt Mignolet met een heerlijke krul

  Met hun eerste schot op doel komt Dinamo Kiev uit het niets op voorsprong tegen Club Brugge. Bujalski profiteert van de tijd en ruimte die hij krijgt en schildert de 1-0 heerlijk voorbij Simon Mignolet.

  Hongla knalt de bal via de paal beheerst binnen

  Kort na de 2-2 van de Rangers zet Hongla Antwerp met een knap afstandsschot opnieuw op voorsprong. Van net buiten het halve maantje geeft de Kameroener met een gecontroleerde trap doelman McGregor het nakijken.

  Invaller Kent hangt de bordjes weer gelijk na geweldige actie

  Liverpool-product Ryan Kent luidt met een snedige individuele actie de ommekeer in voor de Rangers tegen Antwerp. De jonge Engelsman zet de actie zelf op en laat Ortwin De Wolf vervolgens geen schijn van kans.