Opnieuw pech voor Rode Duivel: Carrasco kampt met spierblessure

    Atletico Madrid moet het de volgende wedstrijden zonder Carrasco stellen.

    Atletico Madrid zal de komende wedstrijden geen beroep kunnen doen op Yannick Carrasco. Onderzoek bracht een spierblessure aan het licht in het linkerbeen. De Rode Duivel mist meer dan waarschijnlijk ook de heenwedstrijd in de Champions League thuis tegen Chelsea.

    Na een positieve coronatest eind januari krijgt Yannick Carrasco nu opnieuw een tegenslag te verwerken. Onze landgenoot speelde afgelopen zondag wel nog 66 minuten mee in het 1-1-gelijkspel tegen Levante, maar zal nu dus even buiten strijd zijn.

     

    Zaterdag speelt Atletico Madrid opnieuw tegen Levante. Los Colchoneros staan in La Liga alleen aan de leiding met 6 punten meer dan eerste achtervolger Real Madrid. De manschappen van Diego Simeone hebben ook nog een wedstrijd minder gespeeld.