Opnieuw coronageval bij Bayern: Benjamin Pavard in quarantaine

  Pavard scoorde vorige week het enige doelpunt in de finale van het WK voor clubs.

  Bayern München kan in aanloop naar het Champions League-duel tegen Lazio niet rekenen op Benjamin Pavard. De Franse rechtsachter heeft positief getest op het coronavirus. Pavard is al de vierde speler van Bayern die een coronabesmetting oploopt deze maand.

  Bayern München zal het een tijdje zonder Benjamin Pavard moeten doen. Volgens Bayern stelt Pavard het goed. Hij zit momenteel thuis in quarantaine. 

   

  Er staat Bayern een drukke week te wachten. De verdediger moet passen voor het competitieduel van zaterdag in Frankfurt en voor de heenwedstrijd van de 1/8e finales in de Champions League tegen Lazio. 

   

  Pavard is de zesde speler van Bayern die een coronabesmetting oploopt en al de vierde deze maand. Niklas Süle, Thomas Müller, Leon Goretzka, Javi Martinez en Joshua Zirkzee (speelt nu voor Parma) gingen hem voor.