Lozano en Ospina vergezellen Dries Mertens in Napolitaanse lappenmand

  Hirving Lozano aan het werk bij Napoli.

  Bij de Italiaanse topclub Napoli nemen de blesssurezorgen toe. De Mexicaanse aanvaller Hirving 'Chucky' Lozano en de Colombiaanse doelman David Ospina zijn het afgelopen weekend niet zonder kleerscheuren doorgekomen.

  Hirving Lozano liep in de topper tegen Juventus (1-0) een hamstringblessure op. Hij zou een drietal weken aan de kant staan. David Ospina blesseerde zich al in de opwarming van het duel aan het dijbeen. Hij zal wellicht twee weken out zijn. 

   

  Napoli staat donderdag in de Europa League tegenover het Spaanse Granada.

  Napoli-coach Gennaro Gattuso moet puzzelen. Hij kan ook nog niet rekenen op Dries Mertens. De Rode Duivel sukkelt al een tijdje met een enkelblessure.