Kim Meylemans en Colin Freeling worden laatste in gemengde teamcompetitie

    Kim Meylemans glijdt naar beneden.

    Kim Meylemans en Colin Freeling zijn zaterdag op het WK skeleton in het Duitse Altenberg als 11e en laatste geëindigd in de gemengde teamcompetitie.

    Het Belgische duo klokte na twee runs 1'59"62. Daarmee waren ze 4"21 trager dan de Duitsers Tina Hermann en Christopher Grotheer. Die wonnen goud in 1'55"41, voor hun landgenoten en titelverdedigers Jacqueline Lölling en Alexander Gassner (tweede op 0"14). Het brons was voor de Russen Elena Nikitina en Alexander Tretiakov (op 0"15).

     

    Vrijdag werd de 24-jarige Meylemans in de individuele competitie negende. De 18e-jarige Freeling moest tevreden zijn met de 30e plaats. Ook hier waren de wereldtitels weggelegd voor Tina Hermann en Christopher Grotheer.