VIDEO: De Valentijn van Osaka: "Float like a butterfly, sting like a bee"

  Naomi Osaka, de nummer 3 van de wereld en winnares in Melbourne in 2019, is geliefd, ook bij de lokale fauna.

  Naomi Osaka staat als een van de topfavorietes in de 1/8e finales van de Australian Open. De nummer 3 van de wereld kende geen problemen met de Tunesische Ons Jabeur (WTA-30, 6-3, 6-2). De winnares van de Australian Open 2019 is geliefd in Melbourne, ook door de lokale fauna.

  De Japanse kreeg letterlijk vlinderkusjes en een heuse liefdesdans. Osaka  kon het troeteldiertje wel appreciëren en zette het veilig aan de kant.

   

  De Australian Open vond de beroemde quote van bokslegende Muhammed Ali wel gepast voor het Valentijn-verhaaltje: "Float like a butterfly, sting like a bee." Zo parafraseerde de Amerikaanse bokser zijn boksstijl. Het vlindertje liet zich inderdaad gezwind meedrijven, Osaka sloeg in de match ongenadig toe.

   

  Weetje: tot 1996 heette Melbourne Park Flinders Park, maar dat heeft natuurlijk niks met vlinders te maken...

  Bekijk hieronder de liefkozende beelden: