Tom Brady wordt dronken weggevoerd: "Noting to see her (sic)"

  Tom Brady wordt weggebracht, met een schaapachtige lach.

  De boog kan niet altijd gespannen staan. Ook niet bij Tom Brady. De quarterback heeft zijn 7e Super Bowl opgeluisterd met een feestje waarvan de beelden de wereld rongaan.

  Zondagnacht onze tijd sleepte Brady met de Tampa Bay Buccaneers nog maar eens de oppergaai in het American Football in de wacht. Op zijn 43e werd Brady ook opnieuw uitgeroepen tot meest waardevolle speler van de finale. 

   

  Daar hoort een feestje bij, ook voor de ultrasportieve en -gezonde Tom Brady, die suiker en cafeïne als de pest mijdt en elke dag om 20.30u trouw zijn bed opzoekt.

   

  Tijdens de Super Bowl-parade liet Brady even een andere kant van zichzelf bewonderen. Zo gooide de gelauwerde quarterback de Super Bowl-trofee tijdens een boottochtje van de ene boot naar de andere. Maar dat was niet hét beeld van de dag. 

   

  Erna doken immers filmpjes op van Brady die - duidelijk onder invloed - het feestgewoel - met fysieke ondersteuning - verliet en daarbij een lach op zijn gelaat toverde die weinig aan de verbeelding overlaat. 

   

  Een groot deel van de Amerikanen reageert uitgesproken negatief op de gebeurtenissen. "Leuk om te zien hoe Brady zonder mondmasker dronken mag worden", klinkt het. 

   

  Brady zelf lacht de beschuldigingen weg op zijn sociale media: "Noting to see her...just litTle avoCado tequila", liet hij met de nodige tikfouten op zijn Twitter-account verschijnen.

  Met de trofee gooien:

  Brady stapt onder invloed weg:

  Reactie van Brady:

  Lees ook: