Zondagswedstrijden in 1B uitgesteld, ook Nederland plooit voor de sneeuw

  Westerlo is één van de getroffen ploegen.

  De twee wedstrijden die morgen op het programma staan in de 1B Pro League worden uitgesteld naar een latere datum. Dat besliste de Pro League vandaag in samenspraak met het KMI en de rechtenhouder. In Nederland wordt zondag zelfs niet op het hoogste niveau gevoetbald.

  Er wordt vanaf morgen winterweer aangekondigd in heel het land. Daarom heeft de Pro League in samenspraak met het KMI en de rechtenhouder beslist om twee wedstrijden in 1B uit te stellen naar een latere datum.

   

  Op 15/2 wordt beslist wanneer Club NXT-Westerlo en Deinze-RWDM worden afgewerkt.

  Code rood in Nederland

  De sneeuwwolken komen overgewaaid vanuit Nederland. Daar hebben ze morgen ook de wedstrijden in eredivisie uitgesteld. Ook de wedstrijd tussen Ajax en FC Utrecht, die onder het gesloten dak van de Johan Cruijff ArenA had kunnen worden gespeeld, gaat niet door.


  Vandaag heeft de Nederlandse voetbalbond al matchen naar de middag verplaatst.