Ga naar de inhoud

Zidane is vragen over mogelijk ontslag beu: "Ik verdien meer respect"

Zinedine Zidane kent een moeilijk seizoen met Real Madrid.

Uitgeschakeld in de Copa del Rey en 10 punten achter op de leider in La Liga. Het zwakke seizoen van Real Madrid doet vraagtekens rijzen bij de positie van coach Zinedine Zidane. Maar de Fransman wimpelt vragen over zijn toekomst weg. "Ik verdien het niet om zo behandeld te worden door de pers."

Real Madrid moet morgen op bezoek bij rode lantaarn Huesca: op papier een eenvoudige driepunter, maar dit seizoen is niets vanzelfsprekend voor De Koninklijke. Vorige maand lieten ze bijvoorbeeld nog punten liggen tegen laagvlieger Osasuna. 

 

De troon van coach Zinedine Zidane wankelt, maar de Fransman zet zich schrap. Een zoveelste vraag over een mogelijk ontslag kwam hard aan bij de coach van Real. "En dan durven jullie me nog te vragen wat me dwarszit", sneerde hij naar de pers.

 

"Ik verdien het niet om zo behandeld te worden. We hebben vorig jaar de titel gepakt en ik had gehoopt op meer respect. Geef ons op zijn minst dit seizoen om nog te vechten voor het kampioenschap."

 

"Er moeten volgend jaar zeker veranderingen komen, maar we vechten er nog voor dit jaar. Het is niet 10 seizoenen geleden dat we kampioen werden, het was vorig jaar."

 

"Toon gewoon wat meer respect voor wat we al hebben bereikt. De pers schrijft veel. Maar waarom zeggen jullie niet in mijn gezicht dat jullie me buiten willen, in plaats van achter mijn rug."

Waarom zeggen jullie niet in mijn gezicht dat jullie me buiten willen, in plaats van achter mijn rug.

Zinedine Zidane

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.