Stephen Hendry moet comeback uitstellen door... computerbug

  Stephen Hendry zou voor het eerst sinds 2012 weer in actie komen.

  Zevenvoudig wereldkampioen Stephen Hendry zal zijn langverwachte comeback waarschijnlijk moeten uitstellen. De 52-jarige Schot dacht dat hij zich had ingeschreven voor de Welsh Open (15-21 februari), maar zijn computer liet hem in de steek.

  Stephen Hendry zette in 2012 een punt achter zijn succesvolle carrière (7 wereldtitels), maar het begon toch weer te kriebelen bij de Schot. Op de Welsh Open hoopte hij voor het eerst weer aan de snookertafel te staan, maar de organisatie ontving geen inschrijving.

   

  "Ik heb me wel degelijk tijdig online ingeschreven, maar moet nu vaststellen dat ik er niet bij ben", schrijft Hendry op Twitter. "Het moet een computerbug geweest zijn. Jammer, want ik keek er echt naar uit."

   

  World Snooker heeft nog niet gereageerd. Als de snookerbond geen oplossing vindt, zal Hendry zijn comeback wellicht moeten uitstellen naar de kwalificaties voor het WK (7-14 april). Tenzij hij de Gibraltar Open (1-7 maar) aan zijn schema toevoegt.