Het houdt niet op: spierscheurtje houdt Eden Hazard weer aan de kant

  Eden Hazard blijft zijn tienbeurtenkaart bij de ziekenboeg van Real Madrid maar afstempelen. Nu houdt een scheurtje in de quadriceps hem aan de kant. Het is nog niet duidelijk hoelang hij out zal zijn.

  Sinds hij voor Real Madrid speelt heeft Eden Hazard een knipperlichtrelatie met het medische personeel bij de club. Gisteren werd hij als vermist opgegeven bij de training van Real, maar vandaag dook hij dan toch weer op. Om die training vervolgens toch weer te moeten staken.

   

  Real Madrid laat weten dat een onderzoek heeft uitgewezen dat Hazard een scheurtje in zijn quadriceps heeft opgelopen, maar verder onderzoek moet uitwijzen hoelang die nieuwe blessure hem aan de kant zal houden.

   

  Het is al de 3e blessure die Hazard dit seizoen oploopt, waardoor hij telkens een maandje uit roulatie was. Tussendoor raakte hij ook nog besmet met het coronavirus. Vorig seizoen miste hij dan weer een hele portie van de matchen door een voetletsel en later een kuitblessure.