Ga naar de inhoud

VIDEO: Chong en Mignolet hebben een verleden, Chong en Lang ook

 di 2 februari 2021 11:51
Simon Mignolet en Tahith Chong
Een jaar geleden waren Simon Mignolet en Tahith Chong nog tegenstanders in de Europa League.

Club Brugge heeft zich stevig versterkt de voorbije weken. Een opvallende naam tussen de nieuwkomers is die van de jonge Nederlander Tahith Chong (21). Geen onbekende voor Club Brugge. Ook niet voor Noa Lang.

Botsing met Mignolet

Een jaar geleden stond Tahith Chong met Manchester United tegenover Club Brugge in de 1/16e finales van de Europa League. Op Old Trafford, waar blauw-zwart met 5-0 verloor, kwam Chong in botsing met Simon Mignolet.

 

In de toegevoegde tijd bleef de Nederlander wel recht om het laatste doelpunt aan te geven

Lang moet Chong niet

Bij Club Brugge zal Tahith Chong samenspelen met zijn landgenoot Noa Lang. De twee kennen mekaar nog uit de Nederlandse jeugdreeksen: Chong voetbalde voor Feyenoord, Lang voor Ajax.

 

Op de sociale media is een video verschenen van het duo na een wedstrijd tussen de twee rivalen. De 16-jarige Chong zoekt Lang op, maar echt welkom is hij niet.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

5 jaar later wel

Als ploegmaats botert het alvast beter tussen de jonge Nederlanders. Vandaag traint Chong een eerste keer mee met Club Brugge. Opwarmen doen ze samen, met de glimlach.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
lees/bekijk ook:
overzicht transfers
De activiteiten van Club Brugge tijdens de wintermercato.