Dries Mertens keert terug naar België om revalidatie voort te zetten

    Dries Mertens wil volledig herstellen van zijn enkelblessure.

    Dries Mertens is vandaag naar België teruggekeerd om volledig te herstellen van zijn enkelblessure. De Rode Duivel liep midden december de blessure op in de wedstrijd tegen Inter Milaan.

    Dries Mertens zal zijn revalidatie van zijn enkelblessure in eigen land voortzetten.  De aanvaller van Napoli mocht nochtans invallen in het bekerduel tegen Spezia donderdag, maar zijn blessure blijkt niet volledig hersteld. 

     

    Mertens liep de blessure 16 december op, in de competitiewedstrijd tegen het Inter van Romelu Lukaku. Eind vorig jaar revalideerde de Rode Duivel ook al in ons land, waarna hij 3 weken later de groepstrainingen in Napels hervatte.