Al geplaatste Belgian Cats gaan voor perfect rapport in Portugal

  Bondscoach Philip Mestdagh heeft zijn twaalfkoppige selectie bekendgemaakt voor de EK-kwalificatieduels tegen Finland en Portugal van volgende week. De Cats, die Julie Allemand missen, zijn al geplaatst voor de eindronde.

  In de selectie voor de duels tegen Finland en gastland Portugal ontbreekt zoals eerder aangekondigd Julie Allemand. De 24-jarige guard van Montpellier, die volgend seizoen terugkeert naar Lyon, heeft een spierblessure aan haar adductoren.

   

  Ook sterkhouder Kyara Linskens is er door een blessure nog niet bij. 

   

  De Cats zijn na vier overwinningen al zeker van het EK dat gespeeld wordt in Straatsburg (Frankrijk) en Valencia (Spanje). Het toernooi staat van van 17 tot 27 juni op de sportkalender.

  De selectie van de Belgian Cats: