Sander Berge (ex-Genk) toont enorm litteken na operatie peesblessure

  Sander Berge laat zijn litteken zien.

  Sander Berge (ex-Genk) is volop aan het revalideren na een lelijke peesblessure die hij eind december opliep. Op het Twitteraccount van zijn club Sheffield United laat de 22-jarige Noor zijn immens litteken zien na zijn operatie. Berge is nog minstens 2 maanden buiten strijd. 

  Sander Berge raakte eind vorig jaar ernsig geblesseerd na een duel in een match tegen Manchester United. Het verdict toen: 3 maanden out. 

   

  We zijn nu een maand verder en de ex-middenvelder van Racing Genk focust zich helemaal op zijn revalidatie.

   

  Berge verkaste vorige winter naar Sheffield United en was een van de lichtpuntjes bij de rode lantaarn in de Premier League. Zijn club plaatste vandaag een filmpje online waarin Berge zijn littekenweefsel toont.

   

  "Op camera ziet het er niet geweldig uit, maar het wordt elke dag beter en het voelt steeds meer comfortabel aan. Het maakt me niet zoveel uit hoe het er aan de buitenkant uitziet, als het maar goed geneest", vertelt Berge.

  Bekijk hier de beelden: