Opvallende beelden uit de JPL: de koffietafel, de lama en de volleyballes

  Speeldag 22 in de Jupiler Pro League bracht weer heel wat animo met zich mee. Van de koffietafel bij Anderlecht tot Caufriez die zich even op een volleybalveld waande. Beleef hier de opvallendste gebeurtenissen van de voorbije speeldag.

  Koffietafel bij Anderlecht

  Het leek wel een zondagse koffietafel met de familie, maar we bevonden ons in de match tussen Moeskroen en Anderlecht. Wanneer de spelers uit de kleedkamers komen om aan de 2de helft te beginnen, betreden de bankzitters van Anderlecht het veld met koffie en taart. Smakelijk!

  Tabekou brengt bezoekje aan reclamepaneel

  In diezelfde match inspecteerde Moeskroen-spits Serge Tabekou de reclamepanelen op Le Cannonier. In een duel met Kemar Lawrence, vliegt Tabekou buiten het veld en belandt hij achter het reclamebord.

  Caufriez geeft volleyballes

  STVV-verdediger Maximiliano Caufriez heeft vroeger wellicht de les 'hoe werp ik correct in' gemist. Nadat er een inworp voor Sint-Truiden werd toegekend, dacht Caufriez even op een volleybalveld te staan en toetste hij de bal het spel weer in.

  Suzuki met zijn beste imitatie van een lama

  Nog in die match liet STVV-spits Suzuki zich niet van zijn beste kan zien. Hij waande zich even een lama en spuwde in de richting van Gent-speler Castro-Montes na een akkefietje. In tijden van corona toch opmerkelijk!

  De microfoons naast het veld horen alles

  Tijdens de wedstrijd tussen Kortrijk en Beerschot luisterden de microfoons naast het veld gretig mee. Beerschot-speler Joren Dom verloor de bal aan de zijlijn en uitte zijn frustratie volgens een Vlaamse traditie. Luister vooral zelf.

  Nog meer opvallends:

  Ito's hakjes blijven van goudwaarde

  Modderpoel voorkomt doelpunt Charleroi

  Vranjes blijft Vranjes...