Koerswijziging: Greg Van Avermaet begint seizoen volgende week in Frankrijk

    Volgende week maakt Greg Van Avermaet zijn debuut voor AG2R-Citroën.

    Greg Van Avermaet en Oliver Naesen kennen hun nieuw koersprogramma na de annuleringen van de Ronde van Valencia en de Ruta del Sol. De twee Belgen van AG2R-Citroën beginnen hun seizoen volgende week in Frankrijk.

    De Ronde van Valencia werd gisteren geannuleerd, eerder al ging ook de Ruta del Sol voor de bijl. Dus moest er een nieuw koersprogramma uitgedokterd worden voor de twee Belgische kopmannen.

     

    "Greg en Oliver starten hun seizoen nu in de Ster van Bessèges (3-7 februari)", laat het team weten. "Daarna trekken ze naar de Ronde van de Haut Var et des Alpes Maritimes (19-21 februari) om zich klaar te stomen voor de Omloop Het Nieuwsblad."