Ga naar de inhoud

Naesen en Van Avermaet testen nieuwe fiets op kletsnatte Roubaix-kasseien

 do 28 januari 2021 15:12
Oliver Naesen neemt zijn ploegmaat op sleeptouw.

Parijs-Roubaix wordt pas op 11 april gereden, maar AG2R-Citroën heeft de kasseien vandaag al eens geïnspecteerd. Greg Van Avermaet, Oliver Naesen en Gijs Van Hoecke lieten hun nieuwe BMC-fiets kennismaken met de kasseien.

Voor Greg Van Avermeat, Oliver Naesen en Gijs Van Hoecke stonden vandaag materiaaltesten (wielen en tubes) op de kasseistroken van Parijs-Roubaix op het menu. 

 

Het ging over een tocht van 87 kilometer over 9 stroken, onder meer de stenen van Mons-en-Pévèle, Cysoing, Carrefour de l'Arbre en Hem.

 

"Het regende en dan is het goed om te zien hoe de fiets aanvoelt op de natte kasseien", vertelde Greg Van Avermaet na de tocht. "De test is goed verlopen en dit is goed voor het vertrouwen."

 

AG2R-Citroën rijdt voortaan op BMC-fietsen. Greg Van Avermaet koerste de voorbije jaren bij CCC op een Giant-fiets, maar beschikt dus weer over zijn grote liefde.

Greg Van Avermaet.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.