Pau Gasol eert Kobe en Gianna Bryant met emotionele brief: "Voor altijd in ons hart"

    Pau Gasol en Kobe Bryant waren 2 handen op 1 buik.

    Vandaag is het exact 1 jaar geleden dat basketbalicoon Kobe Bryant met zijn dochter Gianna om het leven is gekomen bij een helikoptercrash. Bryants boezemvriend Pau Gasol schreef een brief als eerbetoon.

    De basketbalwereld werd 1 jaar geleden opgeschrikt door het veel te vroege overlijden van NBA-legende Kobe Bryant. 

     

    De 41-jarige Amerikaan kwam samen met zijn 13-jarige dochter Gianna en 7 andere inzittenden om het leven bij een helikoptercrash. 

     

    Bryants boezemvriend Pau Gasol deelde op sociale media een emotionele brief gericht aan Kobe en Gianna.

     

    "Ik mis je, broer. Er gaat geen enkele dag voorbij dat je niet aanwezig bent bij wat ik doe. Jouw spirit, drive, ambitie en liefde blijven schitteren in mijn leven en in het leven van vele anderen", schrijft Gasol.

     

    "Ontelbaar veel mensen blijven foto's, video's en heel speciale momenten van jou delen. Dat herinnert me eraan hoe ongelooflijk gelukkig ik ben geweest om enkele van die momenten met jou te delen."

    Ook al zijn de dingen niet zoals we het wilden, jullie zijn en zullen altijd in onze harten zijn.

    Pau Gasol

    "Ik hoop dat jij en Gigi glimlachen wanneer jullie zien hoe sterk, lief en fantastisch jullie meisjes zijn. Ze groeien zo snel, broer." 

     

    "Ik wou dat je onze kleine Elisabet Gianna (het dochtertje van Gasol) had kunnen ontmoeten. We zullen er zeker voor zorgen dat ze weet vanwaar haar 2e naam komt. Dat ze weet hoe uitzonderlijk, liefdevol en inspirerend haar nichtje Gigi en haar oom Kobe waren."


    "Vandaag eren we jullie allebei. Ook al zijn de dingen niet zoals we het wilden, jullie zijn en zullen altijd in onze harten zijn."

    Het eerbetoon van Pau Gasol