Belgian Lion Manu Lecomte verkast naar Pau-Lacq-Orthez

  Manu Lecomte aan de slag bij de Belgian Lions.

  Manu Lecomte heeft een nieuwe club beet. De 25-jarige spelverdeler gaat aan de slag bij Pau-Lacq-Orthez. Sinds zijn vertrek uit Frankfurt enkele weken geleden zat de Belgian Lion zonder club, maar hij mag zich nu opmaken voor een Frans avontuur.

  De Belg moet bij Pau-Lacq-Orthez het verlies opvangen van Justin Bibbins, die aan de kant staat door een enkelblessure. Lecomte werd gehaald als medische joker. Hij ondergaat vandaag zijn medische tests.

   

  Momenteel staat zijn nieuwe ploeg op een 15e plaats in het klassement van de LBN (Ligue Nationale de Basket). 

   

  De Belgian Lion speelde in het verleden in het Amerikaanse universiteitskampioenschap NCAA voor Baylor en in de NBA Development League voor de Agua Caliente Clippers. De voorbije jaren was hij ook in Spanje actief voor Murcia en Gran Canaria.