Luka Doncic kan ook aardig voetballen, Nets verliezen opnieuw

  Luka Doncic wees zijn team vannacht opnieuw de weg.

  Luka Doncic is man van vele markten. De Sloveen is niet alleen een begenadigd basketbalspeler, ook met zijn voeten kan hij aardig overweg met een (basket)bal. Dat bewees de jonge ster van de Dallas Mavericks vannacht tegen San Antonio.

  Een wanhoopspoging van San Antonio-speler Johnson ging ver naast op het einde van het derde kwart. Zonder de bal te laten botsen, pikte Doncic het leer heerlijk op met zijn voet. Wat volgde was een korte jongleersessie van de jonge Sloveen, die in het verleden actief was bij het basketbalteam van Real Madrid.

   

  Doncic blonk vannacht trouwens niet alleen uit met zijn voeten, ook op het veld was hij heer en meester. Met 36 punten, 11 assists en 9 rebounds had hij opnieuw een groot aandeel in de zege van zijn team tegen San Antonio.

  Doncic controleert een hoge bal erg gemakkelijk:

  Cleveland opnieuw te sterk voor Brooklyn

  Nog vannacht kregen de Brooklyn Nets opnieuw een nederlaag aangesmeerd van de Cleveland Cavaliers. Voor de tweede keer in drie dagen tijd kon James Harden niet winnen met zijn nieuwe team. Kevin Durant was er niet bij voor Brooklyn. Het werd uiteindelijk 125-113 voor Cleveland.

   

  De Philiadelphia 76ers pakten dan weer de volle buit in de topper tegen Boston. Joel Embiid was de uitblinker bij het winnende team met 38 punten en 11 rebounds.

   

  De LA Clippers versloegen dan weer de Oklahoma City Thunder met 120-106 en blijven aan kop in het Westen met stadsgenoot Los Angeles Lakers. De twee rivalen wonnen allebei 12 keer en verloren 4 keer.

  De uitslagen van vrijdag:

  Charlotte Hornets - Chicago Bulls: 110-123

  Detroit Pistons - Houston Rockets: 102-103

  Indiana Pacers - Orlando Magic: 120-118

  Cleveland Cavaliers - Brooklyn Nets: 125-113

  Philadelphia 76ers - Boston Celtics: 122-110

  Toronto Raptors - Miami Heat: 101-81

  Minnesota Timberwolves - Atlanta Hawks: 98-116

  San Antonio Spurs - Dallas Mavericks: 117-122

  Phoenix Suns - Denver Nuggets: 126-130

  LA Clippers - Oklahoma City Thunder: 120-106

  Sacramento Kings - New York Knicks: 103-94

  Milwaukee Bucks - Washington Wizards: uitgesteld

  Portland Trail Blazers - Memphis Grizzlies: uitgesteld

  NBA