Interimcoach Bettoni: "We zagen een betere versie van Eden Hazard"

  Zinedine Zidane was er gisterenavond niet bij, maar zag vanop afstand dat het beter ging met Hazard.

  Wie zaterdagavond goed zal slapen, is Eden Hazard. Voor het eerst sinds eind oktober scoorde hij nog eens voor Real Madrid in de competitie. Aan zijn goal voegde hij tegen Alaves ook een assist toe.

  David Bettoni, interimcoach van Real door de quarantaine van Zidane,  was tevreden over de prestatie van Eden Hazard. "Het was een verdiende zege. We hebben mooie acties laten zien en waren op defensief vlak solide."

   

  "Eden Hazard heeft 63 goede minuten gespeeld. Ik haalde hem enkel maar van het veld af om hem fris te houden. Eden beleeft een moeilijk anderhalf jaar met blessures. We moeten geduld hebben. Dat is moeilijk bij Real Madrid, dat weet ik." 

   

  "Maar gisteren was hij belangrijk met een assist en een goal. We zagen een betere versie van Eden. Ik ben er zeker van dat we dat de komende matchen meer en meer van die versie zullen zien." 

   

  Opvallend: Bettoni belde tijdens de match geregeld. "Ik wilde bij bijvoorbeeld vervangingen de mening van de coach kennen", gaf hij toe. 

   

  Die coach, Zidane, zat thuis in isolatie. "Hij was achteraf heel blij met de overwinning en met de attitude van de spelers. Hij zei me de jongens te feliciteren alsof hij erbij was."