NBA: LeBron James trekt zijn Lakers over de streep tegen Milwaukee Bucks

  LeBron James was goed voor 34 punten.

  De LA Lakers hebben afgelopen nacht hun achtste uitzege op een rij gepakt tegen de Milwaukee Bucks (106-113). LeBron James tekende voor 34 punten, zijn hoogste score dit seizoen.

  Bij het begin van het laatste kwart was alles nog te spelen. De Lakers hadden een marge van vijf punten op de Milwaukee Bucks van Giannis Antetokounmpo, zelf goed voor 25 punten.

   

  Die kloof werd met nog drie minuten op de klok verkleind tot twee punten (96-98), maar na enkele driepunters van LeBron James en Alex Caruso in het slot trokken de Lakers de wedstrijd uiteindelijk naar zich toe: 106-113.

   

  Bij de uitploeg was de man van de avond LeBron James, die met 34 punten zijn hoogste score van het seizoen liet optekenen. Daar voegde hij nog 8 assists en 6  rebounds aan toe. 

   

  Ook Anthony Davis (18ptn, 9rbds, 8assists) en Kentavious Caldwell-Pope met zijn 7 driepunters hadden hun aandeel in de zege, die de Lakers weer aan de leiding brengt in de Western Conference.

   

  In de twee andere wedstrijden van donderdagnacht won Utah Jazz van de New Orleans Pelicans en waren de New York Knicks te sterk voor de Golden State Warriors.

  Enkele hoogtepunten van LeBron en de Lakers

  Ook wat moois bij Milwaukee

  Alle uitslagen van donderdagnacht
  Milwaukee Bucks - LA Lakers 106-113
  Utah Jazz - New Orleans Pelicans 129-118
  Golden State Warriors - New York Knicks  104-119