Leicester is zijn topschutter Vardy een tijdje kwijt in de titelrace

  Jamie Vardy moet onder het mes, want hij heeft last van een hernia. Bij Leicester City hopen ze over minder dan een maand weer een beroep te kunnen doen op zijn aanvaller.

  Leicester City doet nog volop mee in de Engelse titelstrijd, maar de ambities op een nieuwe stunt kregen een knauw door het blessurenieuws over Jamie Vardy.

   

  Vardy, die al 34 is, heeft een hernia opgelopen en die kan enkel met een kleine ingreep verholpen worden. Bij Leicester hopen ze dat hij voor 13 februari weer terug is, want dan speelt het tegen Liverpool een mogelijk cruciale wedstrijd.

   

  Vardy scoorde dit seizoen al 13 keer in alle competities samen. Andere spelers, zoals misschien de Belgen Castagne en Tielemans, zullen de doelpunten nu voor hun rekening moeten nemen. Dennis Praet ligt zelf in de lappenmand, met een hamstringblessure.