ATP breidt uitgedunde kalender uit met 2 extra toernooien

  Rafael Nadal won vorig jaar voor de 13de keer Roland Garros.

  Kort na de start van het tennisseizoen heeft de ATP beslist om nog 2 extra toernooien aan de kalender toe te voegen. Het gaat om ATP-evenementen in Singapore en Marbella. Deze toernooien hebben een licentie voor 1 jaar ontvangen.

  Het tennisseizoen komt stilaan op toerental, al is er door corona flink gesnoeid in de kalender dit jaar. De Australian Open begint op 8 februari en meteen na het grandslamtoernooi gaat het indoortoernooi van Singapore van start (van 22 tot en met 28 februari).

   

  Het graveltoernooi in Marbella vindt van 5 tot en met 11 april plaats, aansluitend op het Masterstoernooi van Miami. De ATP maakte ook bekend dat het toernooi van Boedapest zijn licentie heeft doorgegeven aan Belgrado.

   

  Het tennisseizoen ging begin deze maand van start in Antalya en Delray Beach. De meeste tennissers zitten momenteel in quarantaine in Australië in afwachting van de Australian Open.