Meesseman wint Belgisch onderonsje met Mestdagh in de EuroLeague

  Emma Meesseman kreeg een trofee als een van de beste vijf speelsters in de EuroLeague vorig seizoen.

  In de EuroLeague heeft Emma Meesseman dinsdagavond aan het langste eind getrokken in het duel met Kim Mestdagh. Meesseman won met Jekaterinenburg op het veld van Schio, de club van Mestdagh. Dankzij de zege zijn Meesseman en co ook zeker van een plaatsje in de kwartfinales.

  Voor aanvang van de wedstrijd mocht Emma Meesseman nog een trofee in ontvangst nemen. Meesseman werd vorig jaar verkozen in het team van het seizoen in de EuroLeague.

   

  Zowel Meesseman als Kim Mestdagh begonnen aan de wedstrijd. Favoriet Jekaterinenburg won vlot met 58-75. Mestdagh tekende voor 5 punten en 2 assists in 17 minuten. Emma Meesseman scoorde 10 punten, plukte 3 rebounds en deelde ook 3 assists uit in ruim 26 minuten.

   

  Dankzij de overwinning is Jekaterinenburg nu zeker van een plaatsje in de kwartfinales. Het Schio van Kim Mestdagh heeft nog een kansje, maar zal daarvoor sowieso zijn laatste twee wedstrijden in de groepsfase moeten winnen.

  Hoogtepunten van de wedstrijd:

  Emma Meesseman krijgt haar trofee:

  Kim Mestdagh (in het wit) probeert Allie Quigley af te stoppen.