Sam Bennett schittert in hilarisch reclamefilmpje: "Ik draag geen luier"

  Deceuninck-Quick Step-renner Sam Bennett is te zien in een promofilmpje voor Dublinbikes, een verdeler van deelfietsen in de Ierse hoofdstad. In de grappige commercial wordt de draak gestoken met de professionele uitrusting van de groenetruiwinnaar.

  Sam Bennett kruist in het filmpje het pad van een fietser op een Dublinbike. Die is duidelijk niet onder de indruk van Bennetts verschijning.

   

  "Wie denk je wel dat je bent? Sam Bennett? Ik heb ook een groene trui gewonnen, op Facebook. Heb je klikpedalen omdat je je voeten niet op hun plaats kunt houden? En dat zadel lijkt wel het scherp van een mes. En een zonnebril in Phoenix Park? Ik heb hier al 6 maanden geen zon meer gezien."

   

  "Het heeft je waarschijnlijk allemaal flink wat gekost. Mijn fiets kost 50 cent per uur. Hiermee had je voor 35 euro de Tour kunnen rijden en bovendien is het zadel comfortabeler. Niet zo eentje als dat van jou, waar je een luier voor moet dragen."

   

  "Het is geen luier, het is voor het comfort", zucht Sam Bennett, die ten einde raad wegrijdt.

  Bekijk hier het hilarische filmpje: