Ga naar de inhoud

DC United stelt nieuwe coach Losada voor: "Strateeg die aanvallend ingesteld is"

 ma 18 januari 2021 16:33
Hernan Losada is officieel coach van DC United.
Hernan Losada is officieel coach van DC United.

Gisteren was al bekend geraakt dat Hernan Losada Beerschot ruilt voor DC United. De MLS-club heeft het nieuws nu officieel gemaakt. "Losada is een sterke leider, een strateeg en heel aanvallend ingesteld", meldt DC United.

Hernan Losada stond gisteren voor het laatst langs de lijn als trainer van Beerschot. De Argentijn zet zijn carrière voort in de Verenigde Staten, bij DC United.

 

De ploeg maakte vandaag de komst van Losada bekend. "We zijn ervan overtuigd dat Losada de ideale persoon is om ons team op sleeptouw te nemen."

 

"Losada is een sterke leider en een strateeg met een aanvallende ingesteldheid. We zijn zeker dat onze spelers hem snel zullen opnemen. Ze zullen genieten van zijn "high-energy" voetbal."

 

Losada reageerde zelf ook al. "Ik sta te popelen om een nieuw succesvol hoofdstuk te schrijven bij deze club. Ik geloof erin dat we elke match moeten spelen om te winnen. Dat is de beste manier om zoveel mogelijk kansen te creëren."

 

"Ik kijk ernaar uit om onze fans te entertainen en wedstrijden te spelen", besluit de Argentijn.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Lees ook: