Club Brugge-speler Noa Lang getuigt: "Corona wordt niet serieus genomen"

  Noa Lang met een boodschap voor zijn overleden grootmoeder: "Ik houd van je, oma."

  Noa Lang (21) is een van de sensaties in onze voetbalcompetitie, maar gisteren had de Nederlander van Club Brugge het moeilijk om zich te concentreren. Zijn oma was overleden aan de gevolgen van het coronavirus.

  Noa Lang heeft gisteren voor de 3e match op een rij gescoord. Na zijn doelpunt tegen Beerschot (0-3) liet hij een boodschap zien. "Ik houd van je, oma. R.I.P.", had hij op zijn onderlijfje geschreven.

   

  Na de match deed de jonge aanvaller zijn verhaal. "Ze is vrijdag overleden aan corona", sprak Lang.

   

  "Corona wordt niet serieus genomen. Zo zie je maar", zuchtte hij. "Ik had het moeilijk om me op te laden voor de wedstrijd. Ik kon niet bij mijn moeder zijn, maar ik heb wel kunnen scoren voor mijn oma."

   

  Lang mikte gisteren de 0-3 binnen op het terrein van Beerschot en had ook een voet in het tweede doelpunt van Club Brugge.

  Ik had het moeilijk om me op te laden voor de wedstrijd, maar ik heb wel kunnen scoren voor mijn oma.

  Noa Lang

  VIDEO: Het eerbetoon aan zijn oma

  VIDEO: Noa Lang doet zijn verhaal na de match

  Bekijk de goals uit Beerschot - Club Brugge (0-3)