Wout Wijsmans zet schouders onder project van volleybalclub Achel

  Trident Volley Community

  Wout Wijsmans wordt de ambassadeur van de samenwerking tussen verschillende volleybalclubs, waaronder Achel. "De sportieve ambitie is om de clubs te laten groeien in de breedte en in de diepte."

  Tectum Achel, Mavoc Mechelen en Hollebeekhoeve Noorderkempen slaan de volleybalhanden in elkaar en gaan de komende jaren structureel samenwerken. Achel speelt als enige in de hoogste klasse, beide andere clubs staan bekend voor hun jeugdwerking.

   

  "Met de Trident Volley Community willen we ons focussen op drie aspecten: het sportieve, het organisatorische en de community." De drie clubs zullen elkaar in alledrie de aspecten steunen en versterken.

   

  "De sportieve ambitie is om de clubs te laten groeien in de breedte en in de diepte." Het einddoel is vertegenwoordiging van de eigen jeugd én kampioenschappen bij de mannen en de vrouwen.

   

  Zo'n project heeft natuurlijk een grote naam nodig en hier wordt dat Wout Wijsmans. Wijsmans, die een topcarrière uitbouwde in België en Italië, moet als ambassadeur het uithangbord worden en heeft natuurlijk de nodige expertise.