Ga naar de inhoud

Tessa Wullaert day after: "Proficiat aan Tine😘, ik knal gewoon voort"

 do 14 januari 2021 19:41
" "
Tessa Wullaert feliciteert haar ploegmate Tine De Caigny.

Geen 4e Gouden Schoen voor Tessa Wullaert gisteren, wel een eerste voor haar Anderlecht-ploeggenote Tine De Caigny. Het competitiebeest in Tessa Wullaert wou gisteren graag zelf triomferen, getuige haar eerste reactie, maar daags nadien is de ontgoocheling weggeëbd.

Het Laatste Nieuws, de organisator van het Gouden Schoen-referendum, noteerde de eerste reactie van Wullaert: "Bijna niet uit te leggen. Ik ben in de vorm van mijn leven. Mijn ambitie is onbegrensd. Dus begreep ik het niet." Wullaert (27) maakte sinds haar terugkeer naar België 34 goals voor team en land.

 

Maar de laureate van 2016, 2018 en 2019 moest het afleggen tegen De Caigny, collega-spits bij Anderlecht. In 2020 maakte de 23-jarige goals bij de vleet voor de Red Flames en landskampioen Anderlecht.

Wullaert kreeg heel wat vragen na haar eerste reactie en beantwoordde die vandaag met een post op haar Instagram Story. Ze sust de discussie: "Hey iedereen! Om al jullie berichtjes tegelijk te beantwoorden: de Gouden Schoen is er gekomen om het vrouwenvoetbal te promoten. Dus bij deze proficiat aan Tine 😘"

"Ik knal gewoon verder en hopelijk met de titel als gevolg.💜"