FOTOREEKS: Een bescheiden Gouden Schoen-gala, maar toch veel glitters

  Refaelov hoort in de taxi dat hij de Gouden Schoen wint.

  De verkiezing van de Gouden Schoen was ditmaal geen groot(s) feest. Door de corona-epidemie moesten de organisatoren zich beperken tot een bescheiden ceremonie. Bekijk hieronder enkele foto's van het "gala".

  Paul Onuachu (3e in de verkiezing) en zijn vrouw Tracy

  Taxichauffeurs Pat Krimson, Axel Daeseleire en Sven De Ridder

  Genk-fan Pat Krimson reed Paul Onuachu naar de uitreiking in Antwerpen. Axel Daeseleire was de taxichauffeur van Lior Refaelov, collega-acteur Sven De Ridder mocht als Beerschot-supporter Raphael Holzhauser een lift geven.

  Lior Refaelov komt aan en neemt de Schoen aan

  Raphael Holzhauser (2e in de verkiezing) feliciteert Refaelov

  Tine De Caigny gaat haar Gouden Schoen ophalen

  Lees ook: