Antwerp-fans spellen Lamkel Zé de les tijdens beloftetraining

  Enkele leden van de harde kern van Antwerp zijn de fratsen van Lamkel Zé beu. Enkele tientallen leden verstoorden vanavond de training van de beloften, met wie de wispelturige Kameroener al maanden meetraint. 

  Vorige week maakte Lamkel Zé het immers weer eens al te bont. Hij dook 's maandags op in een Anderlecht-truitje voor de training van de A-kern, maar daar mag hij sinds oktober niet meer mee trainen. Dat veroorzaakte heel wat hetze op de sociale media.

   

  De security liet de 24-jarige middenvelder, die met zijn hoofd al bij Panathinaikos zat, evenwel niet binnen.

   

  Een dag later volgden verontschuldigingen, ook aan de "fantastische fans", maar het is duidelijk: de maat is vol voor de Antwerp-supporters. Vandaag kwamen enkele heethoofden hem op training met de beloften duidelijk maken dat "hij niet meer welkom is": "We willen je niet meer in een Antwerp-shirt zien, omdat je het niet meer waard bent."