"Antwerp moet nieuwe keeper halen, Leko heeft ploeg met probleem opgezadeld"

  Beiranvand staat bij Antwerp zonder vertrouwen tussen de palen.

  Antwerp heeft meerdere katjes te geselen. Na de laatste frats van Lamkel Zé illustreerde keeper Beiranvand tegen KV Mechelen dat het team ook een probleem heeft in doel. "Dat zal Antwerp nu punten kosten", klinkt het in De Tribune.

  "Beiranvand is zo gretig en wild dat hij in de fout gaat"

  Tegen KV Mechelen ging Antwerp zondag met 3-0 onderuit. Kop-van-jut was doelman Beiranvand.

   

  "Vercauteren en Antwerp hebben de pech dat Butez lang out is. Maar na wat we zondag hebben gezien van Beiranvand, denk ik dat Antwerp zal investeren in een nieuwe doelman", zegt Wim De Coninck in De Tribune.

   

  "Tegen Club ging Beiranvand al eens als een gek naar Diatta. Dat deed hij zondag ook 2 keer tegen KV Mechelen, als een gek hollen naar de man in balbezit. Daardoor zette Beiranvand zichzelf in een kansloze positie, met 2 tegengoals als gevolg."

   

  "Beiranvand is zo gretig en wild dat hij in de fout gaat. Hij begrijpt het allemaal niet zo goed."

   

  Voor zijn vertrek haalde Leko een paar keer openlijk snoeihard uit naar Beiranvand, die met weinig vertrouwen in doel staat.

   

  "Leko moest Beiranvand misschien onder lichte dwang van het bestuur opstellen. De Kroaat was toen al bezig met China en heeft zich niet ingehouden tegenover Beiranvand. Dat zal Antwerp nu wel punten kosten", zegt De Coninck.

  Bekijk de 3 tegengoals van Beiranvand tegen KV Mechelen

  "Idee van Anderlecht-shirtje kwam niet van Lamkel Zé zelf"

  Een ander zorgenkind bij Antwerp is Lamkel Zé. Vorige week provoceerde hij door in een Anderlecht-shirt op te dagen.

   

  "De begeleiding van Lamkel Zé is niet goed. Zijn entourage zal hem altijd verkeerd zeggen hoe hij zich moet gedragen, want ik denk niet dat het zijn idee was om met dat shirtje van Anderlecht aan te komen op Antwerp", zegt De Coninck.

   

  "Frank Vercauteren zal hem misschien nog 1 kans geven. Bij het kleinste voetje dat Lamkel Zé dan misplaatst, zal het gedaan zijn met hem. Hij zal echt een omslag moeten maken, maar ik vrees dat hij dat niet kan."

   

  "Bij Antwerp zijn ze wel bang dat Lamkel Zé elders plots zal ontbolsteren en zich professioneel zal gedragen. Daardoor hoopt Antwerp dat het redelijk wat geld kan krijgen voor Lamkel Zé en dat er belangstelling is voor hem."

   

  "Panathinaikos, waar Bölöni nu trainer is, was geïnteresseerd. Bölöni heeft het  altijd wel redelijk kunnen vinden met Lamkel Zé."

   

  Bart Lagae is up-to-date over die Griekse belangstelling voor Lamkel Zé: "Van een collega uit Griekenland heb ik gehoord dat die interesse van Panathinaikos er niet meer is, want die beelden in zijn Anderlecht-shirt zijn de wereld rond gegaan. Zelfs voor Griekenland was die frats van Lamkel Zé een paar stapjes te ver."

  Download de podcast van De Tribune