Gezien in Europa: Kung Fu Zlatan, blije Messi junior, Haaland eert Witsel

  Het voorbije weekend heeft weer enkele leuke beelden opgeleverd op de Europese voetbalvelden. We zagen onder meer een aparte opwarming van Zlatan Ibrahimovic en een dolgelukkige Mateo Messi. Geniet hier mee van de beelden.

  Kung Fu Zlatan

  Tegen Torino maakte Zlatan Ibrahimovic zijn rentree nadat hij enkele weken in de lappenmand gelegen had. Dat zijn dijbeenblessure intussen verleden tijd is en dat de Zweed op zijn 39e nog niets aan souplesse ingeboet heeft, demonstreerde hij in de opwarming.

  Een flits van Hazard

  Real Madrid moest op het bevroren veld van Osasuna vrede nemen met een scoreloos gelijkspel. Eden Hazard kreeg er voor het eerst sinds zijn terugkeer na een blessure een basisplaats, maar kon zijn stempel niet drukken. Toch liet hij met deze slimme pass een flits van zijn klasse zien.

  Uitbundige Mateo Messi ziet zijn vader scoren

  Terwijl Real Madrid het lastig had in Pamplona rolde rivaal Barcelona Granada op met 0-4. Een knappe vrije trap van Lionel Messi werd ook uitbundig gevierd ten huize Messi, waar zoon Mateo helemaal uit zijn dak ging.