Voor het eerst sinds eind november kan AC Milan weer rekenen op Ibrahimovic

  Zlatan Ibrahimovic.

  Zlatan Ibrahimovic is door AC Milan-coach Stefano Pioli opnieuw opgenomen in de wedstrijdselectie voor het thuisduel van vanavond tegen Torino, op de zeventiende speeldag in de Serie A.

  Een stevige opsteker voor Milan, dat zijn 39-jarige aanvaller eind november zagen uitvallen met een dijbeenblessure. Later op training kwam daar ook nog een kuitblessure bij, waardoor zijn rentree pas medio januari werd voorzien.   

   

  Bijna halverwege de competitie is Milan nog steeds leider in de Serie A, met een voorsprong van slechts één punt op stadsgenoot Inter. Op de vorige speeldag ging Milan in eigen huis met 1-3 onderuit tegen landskampioen Juventus, terwijl Inter een verrassende 2-1 nederlaag liet optekenen uit bij Sampdoria.   

   

  Onze landgenoot Alexis Saelemaekers moet nog geblesseerd toekijken bij Milan. Eind vorige maand liep hij in het duel tegen Lazio een kwetsuur op aan de linkerdij.