Flipkens laat enkel morgen onderzoeken: "Zouden reclamepanelen moeten verbieden"

  Kirsten Flipkens staat voor een race tegen de klok om fit te raken voor de Australian Open. Ze verzwikte gisteren haar enkel op het WTA-toernooi in Abu Dhabi, maar weet nog niet precies hoe groot de schade is. "Bedankt voor de steun", laat ze in een korte update weten.

  Flipkens (WTA-86) is op het eerste grandslamtoernooi van het jaar zeker van een plaats op de hoofdtabel, maar of ze daar zal kunnen spelen, is nog onduidelijk. Morgen wordt haar pijnlijke enkel verder onderzocht.

   

  "Een kleine update. Klein, omdat ik nog niet veel nieuws heb", schreef Flipkens op Instagram. "Morgen onderga ik bijkomende onderzoeken. Hoewel ik niet op alle berichtjes kan reageren, apprecieer ik ze allemaal. Bedankt voor de steun en ik houd jullie op de hoogte."   

   

  Gisteren moest Flipkens dus opgeven omdat onze landgenote ver achter de baseline slecht neerkwam op haar linkerenkel. Daarbij werd ze gehinderd door een reclamepaneel. "PS: Ja, die reclamepanelen zouden verboden moeten worden."