Record in het Engelse voetbal: 112 coronabesmettingen bij laatste testronde

    Thomas Frank, zonder mondmasker, tijdens het League Cup-duel met Tottenham van dinsdag.

    Bij de laatste testronde in het Engelse profvoetbal zijn maar liefst 112 besmettingen met het coronavirus vastgesteld. Dat heeft The English Football League (EFL), die de clubs verenigt in de 3 reeksen onder de Premier League, vrijdag bekendgemaakt.

    "Bij de laatste testronde werden 3.507 spelers en stafleden van 66 clubs getest op het coronavirus. 112 mensen testten daarbij positief", laat de ELF weten.

     

    Championship-club Brentford maakte bekend dat manager Thomas Frank een positieve coronatest afgelegd heeft. De Engelse tweedeklasser speelde dinsdag nog tegen Tottenham in de halve finales van de League Cup.