Wout van Aert en partner Sarah De Bie verwelkomen zoontje Georges

  Georges van Aert werd gisteren geboren.

  Wout van Aert (26) en zijn echtgenote Sarah De Bie zijn gisteren de trotse ouders geworden van hun zoontje Georges. "Alleen maar liefde", schrijft de kersverse papa bij een foto van hun eerste spruit.

  De geboorte was voor het begin van deze maand verwacht en dreigde de voorbereiding van Wout van Aert op het BK van aanstaande zondag in de war te sturen, maar de topfavoriet kan zonder zorgen toeleven naar de titelstrijd in Meulebeke.

   

  De baby "met werknaam Fonske" zag gisteren het levenslicht. "Alleen maar liefde", stelt Van Aert zijn zoon Georges voor.

  Een babyboom bij Jumbo-Visma, want ook Dylan Groenewegen werd enkele dagen geleden vader

  Felicitaties op de geboortetweet: