Ga naar de inhoud

VIDEO: Straf, Formule 1-coureur Daniel Ricciardo scoort vanaf middenlijn

 ma 4 januari 2021 09:03
Daniel Ricciardo
Jawel, Daniel Ricciardo heeft het voor mekaar gekregen.

Daniel Ricciardo (31) laat zien dat hij ook een potje kan basketballen. Op het oefenterrein van de Phoenix Suns scoort de Australische Formule 1-rijder vanaf het midden van het terrein. "Mijn eerste poging was het", benadrukt hij in de video op Instagram.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Eerste keer in McLaren-shirt

Zaterdag was Daniel Ricciardo voor het eerst te zien in het plunje van zijn nieuwe werkgever McLaren. De 31-jarige autocoureur wordt er ploegmaat van de goedlachse Brit Lando Norris. 

 

De voorbije seizoenen koerste Ricciardo met een Renault. Bij McLaren kan hij dit jaar rekenen op de krachtigste motor van het peloton: eentje uit de Mercedes-stal.

 

Het nieuwe Formule 1-seizoen gaat op 21 maart van start met de Grote Prijs van Australië, een thuismatch voor Ricciardo.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
bekijk ook: