Yanina Wickmayer: "Ik geniet van elk moment van de zwangerschap"

  Yanina Wickmayer

  Yanina Wickmayer wordt over enkele maanden voor het eerst mama en ze geniet met volle teugen van de zwangerschap en de tennispauze. "Ik kan genieten van de rust", laat Wickmayer weten op Instagram.

  Eind oktober maakte Yanina Wickmayer bekend dat haar tenniscarrière even moest wijken voor het moederschap. Met een bericht op Instagram laat ze weten dat die zwangerschap voorspoedig verloopt.

   

  "Ik geniet tot dusver van elk moment", schrijft Wickmayer, die 24 weken zwanger is en met haar echtgenoot Jérôme Vanderzijl een meisje verwacht. 

   

  "Ik had schrik van de veranderingen die mijn lichaam zou ondergaan, maar ik omarm ze. Het vooruitzicht om een tijdje niet te spelen, maakte mij nerveus maar ik kan genieten van de rust terwijl ik uitkijk naar toekomstige uitdagingen." 

   

  "Ik dacht dat ik het zou missen om op training mijn grenzen op te zoeken, maar ik heb mijn grenzen verlegd en zoek ze nog steeds op een andere manier. Intussen wachten wij ongeduldig op ons dochtertje." Wickmayer heeft een comeback na de bevalling niet uitgesloten.