Osimhen biedt excuses aan na coronabesmetting: "Heb fout gemaakt"

  Victor Osimhen

  Napoli-aanvaller Victor Osimhen heeft zich publiekeklijk geëxcuseerd nadat hij op een tripje naar Nigeria besmet was geraakt met het coronavirus.

  Victor Osimhen testte deze week positief op het coronavirus bij zijn terugkeer uit Nigeria. De voormalige aanvaller van Charleroi kreeg een storm van kritiek over zich heen toen er op sociale media beelden van hem verschenen waarop hij stond te dansen op een feestje waar niemand een mondmasker droeg.

   

  Osimhen, die van de club een fikse boete mag verwachten, trekt nu het boetekleed aan op Instagram. "Ik heb een fout gemaakt om op dit moment naar Nigeria te gaan en naar een verrassingsfeestje te gaan zonder de mogelijk gevolgen in te schatten", klinkt het.

   

  "Ik vraag de club, de trainer, mijn ploegmaats en de supporters om vergiffenis", aldus Osimhen, die vorige zomer voor een slordige 80 miljoen euro werd weggekocht bij Rijsel.

   

  De Nigeriaan trof dit seizoen tweemaal raak in acht duels, maar staat sinds begin november aan de kant met een schouderblessure die hij bij de nationale ploeg opliep.