Messi is weer pijnvrij: "Hij heeft overuren gemaakt op 30 en 31 december"

  Messi miste afgelopen week de partij tegen Eibar.

  Lionel Messi kan zondag met FC Barcelona meedoen in de uitwedstrijd tegen Huesca. De Argentijnse spelmaker ontbrak dinsdag tegen Eibar (1-1) met een enkelblessure.

  Barcelona-trainer Ronald Koeman liet vandaag weten dat Messi overuren heeft gemaakt om weer fit te worden. "Hij heeft zowel op 30 als 31 december getraind, twee dagen dat de rest van de selectie vrijaf had. Hij heeft geen pijn meer. Messi is er klaar voor."   

   

  De Argentijn zit in de laatste 6 maanden van zijn contract bij Barcelona. Pas aan het einde van het seizoen beslist hij over zijn toekomst. Volgens Koeman zorgt dat niet voor onrust binnen zijn selectie. "Zoals elke speler die een aflopend contract heeft, is hij vrij om te beslissen wat hij wil", zei Koeman. 

   

  "Messi heeft bewezen dat hij het beste wil voor dit team en ik heb er geen probleem mee dat hij zijn beslissing nu niet neemt. We voelen ons er niet nerveus of ongerust over."   

   

  Barcelona telt momenteel 10 punten minder dan koploper Atletico en 1 wedstrijd meer gespeeld. "Ik ben een realist als het gaat om onze titelkansen", besloot Koeman. 

   

  "We kunnen het ons niet veroorloven om veel meer punten te laten liggen. Atletico is erg constant, dat maakt het moeilijk voor ons."

  Lees ook: