Napoli-spits Victor Osimhen (ex-Charleroi) test positief op coronavirus

    Victor Osimhen.

    De Nigeriaanse aanvaller Victor Osimhen heeft positief getest op het coronavirus. Dat heeft zijn team Napoli gemeld. Osimhen, die in het verleden bij Charleroi voetbalde, vertoont geen verschijnselen.

    De 22-jarige Osimhen legde donderdag een positieve test af toen hij terugkeerde uit het buitenland, zo verduidelijkt Napoli. Hij kwam niet in contact met andere spelers uit de kern. Het team van Dries Mertens haalde de Nigeriaan afgelopen zomer bij Rijsel in Frankrijk. 

     

    Osimhen trof dit seizoen tweemaal raak in acht duels, maar staat sinds begin november aan de kant met een schouderblessure die hij bij de nationale ploeg opliep. Napoli speelt komende zondag de competitiewedstrijd bij Cagliari.