De kogel is door de kerk: Radja Nainggolan keert terug naar Cagliari

  Radja Nainggolan

  Het hing al enkele dagen in de lucht en nu is het nieuws officieel: Radja Nainggolan doet het seizoen uit bij Cagliari. De Belg wordt door Inter tot juni verhuurd aan Cagliari. Voor Nainggolan wordt het zijn 3e periode bij de club uit Sardinië.

  Dat Radja Nainggolan geen toekomst meer had bij Inter onder Antonio Conte was al langer zonneklaar. Vorig seizoen werd de middenvelder al verhuurd aan Cagliari, maar deze zomer raakte hij niet weg uit Milaan.

   

  Nainggolan kwam de voorbije maanden nauwelijks aan de bak bij Inter en vindt nu opnieuw een uitweg bij Cagliari. De ex-Rode Duivel zal op Sardinië het seizoen volmaken. Cagliari huurt de 32-jarige Nainggolan tot het einde van het seizoen.

   

  Voor Nainggolan wordt het zijn 3e periode bij de club waar hij doorbrak en waar hij zich thuisvoelt. "Hij krijgt opnieuw het shirt met rugnummer 4, is klaar om weer te knokken op het middenveld en om nieuwe pagina's te schrijven in de geschiedenis van de club", laat Cagliari weten.