Wielertoerist maakt er op Strava letterlijk een k*tjaar van

  De opvallende route van Koen De Weerdt.

  2020 was op zijn zachtst gezegd een onaangenaam jaar. Er was door de coronacrisis toch heel wat tijd om creatief bezig te zijn, ook op Strava. Een ervaren wielertoerist fietste vandaag bijeen wat we met z'n allen van 2020 denken: "Wat een... k*tjaar."

  De routeplanner van wielertoerist Koen De Weerdt gaf na een fietstocht van 9u49m 182,04km aan. 

   

  "Niet speciaals", hoor ik u denken. Maar als we kijken naar de route die de man bij elkaar fietste, dan valt meteen op waarom hij zo lang op de fiets zat. Ook in de planning vooraf kroop uiteraard heel wat werk en tijd: zo'n 2,5u.

  Kijk naar "Kutjaar" op VRT NU

  Kijk nu op VRT NU naar de tweedelige docureeks "Kutjaar" waarin 6 Vlaamse artiesten worden gevolgd in hun drang naar creativiteit tijdens de coronacrisis. Met o.a. zanger Zwangere Guy, actrice Maaike Neuville en schrijfster Lize Spit.

   

  Klik op deze link om de reeks te bekijken.

  De opvallende route: