AA Gent versterkt zich met oog op opvolging Michel Louwagie

  Michel Louwagie wordt op 1 januari 65 jaar.

  AA Gent heeft met Wouter Georges een nieuwe administratief verantwoordelijke aangesteld. Hij volgt clubadvocaat Sébastien Ronse op, die het operationele, dagdagelijkse beheer van de club zal overnemen van manager Michel Louwagie.

  Wouter Georges en Michel Louwagie kennen elkaar goed. Georges was 21 jaar lang secretaris-generaal van de Belgische Zwembond, waar Louwagie lang voorzitter was. Vanaf 1 januari komt hij de Gentse rangen versterken.

   

  Sébastien Ronse, juridisch en administratief raadgever bij AA Gent, schuift zo door naar de post van COO (Chief Operating Officer). Hij krijgt het dagelijkse beheer van de club op zijn bord en moet zo CEO Louwagie ontlasten.

   

  Het contract van Louwagie loopt op het einde van het seizoen af, maar volgens voorzitter Ivan De Witte is het "emotioneel al verlengd". "Het moet wel nog getekend worden", zei hij in De Tribune op Radio 1.