AA Gent legt zich neer bij speeldag schorsing voor Jaremtsjoek

    Roman Jaremtsjoek moest al na 20 minuten gaan douchen.

    Roman Jaremtsjoek zal de eerste wedstrijd van 2021 vanuit de tribunes moeten bekijken. AA Gent ging akkoord met het voorstel van het Bondsparket voor twee speeldagen schorsing, waarvan één effectief.

    De wedstrijd tegen KV Kortrijk zat er voor Roman Jaremtsjoek al na 20 minuten op. Een stevige duw op Golubovic leverde hem een rode kaart op. De Oekraïense aanvaller bood achteraf zijn excuses aan aan zijn ploegmaats.

     

    Maar wie zijn gat brandt, moet op de blaren zitten. Het Bondsparket legde Jaremtsjoek twee speeldagen schorsing op, waarvan één effectief, en daar legde AA Gent zich bij neer. Na de winterstop tegen Beerschot zal coach Hein Vanhaezebrouck het zonder zijn diepe spits moeten stellen.